Aplikacije

O nas

Osnovna dejavnost podjetja  Valter skupina d.o.o., izhaja iz dejavnosti partnerskega podjetja Valter d.o.o, Radomlje, ustanovljenega Januarja 1993. V želji strankam ponuditi profesionalno opremo in tehnično dovršene rešitve, smo osnovali skupino katera združuje različna slovenska in svetovna podjetja.

 

Naša dejavnost se deli na tri skupine. Voda. Dezinfekcija. Higiena.

Dolgoletne izkušnje na področju priprave in obdelave vode, smo združili z znanjem o dezinfekciji ter tako sestavili preizkušene metode priprave vode, dezinfekcije površin in kontrole higiene.

 

V zadnjih 15 letih smo na področju bivše Jugoslavije in Avstrije preko naših kupcev in distributerjev vgradili veliko število naprav in opreme za potrebe filtracije, absorpcije, dezinfekcije in meritev kakovosti vode.

 

Glede na sedanjo gospodarsko rast ter povečan obseg povpraševanja po napravah za namenske aplikacije, smo našemu področju delovanja dodali še četrto skupino. Razvoj namenskih naprav za dezinfekcijo.

 

Verjamemo, da boste spoznali naš profesionalni pristop in v nas prepoznali resnega in zanesljivega poslovnega partnerja.

 

Za vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 1 72 27 374 ali preko spletne pošte info@valter.si. Kontaktirate nas lahko tudi preko kontaknega obrazca.


 

Kontaktirajte nas:


Ime:
Priimek:

Elektronski naslov:
Telefon:

Vaše vprašanje oz. sporočilo: